Дарил Пауел

Дарил Пауел е лийн програмен мениджър в Конгсберг Меритайм АС в Хортен, Норвегия и гостуващ професор в Норвежкия Университет за Наука и Технология в Трондхайм. Той има повече от 15 години опит в изучаването и практикуването на лийн в различни индустрии в цял свят – от автомобилната до нефтодобивната. През 2017г. д-р Пауел получава и престижната Шинго изследователска награда заедно с Проф. Д-р Торбйорн Нетланд от ЕТХ Цюрих за тяхната разработка Routledge Companion to Lean Management. Същата година Конгсберг Меритайм получава Норвежката награда за Лийн Компания на Годината.

Оповавайки се на опита му в лийн мениджмънта наскоро Лийн Ентерпрайз Институт публикува и най-новата му книга – The Lean Sensei – написана съвместно с Майкъл Бале и екип от избрани лийн пионери.

Дарил ще говори за трите ключови фактора за създаването на Лийн култура – лидерство, учене и дългосрочна перспектива. Очаквайте и уъркшоп по темата „Културата яде стратегията за закуска. Освен ако стратегията не е Лийн“ в ден 2 от събитието.